Szállítási módok

strapa-pack áruszállítás

Közúti és vasúti áruszállítás

A közúti fuvarozás legnagyobb előnye, hogy segítségével háztól-házig szállítás valósítható meg. A jármű rázkódása, a hirtelen gyorsulás vagy lassulás azonban veszélyt jelenthet az áruk épségére nézve. A biztonság szavatolása, például a párnázó- és térkitöltő anyagok használata a vasúti szállítás során is elengedhetetlen. Ismerje meg részletesebben csomagolási megoldásainkat!

Tovább olvasom »
incoterms

Incoterms: a nemzetközi kereskedelem „bibliája”

A félreértések és a vitás helyzetek elkerülése érdekében fontos, hogy tisztán lássunk a vevő, illetve az eladó kötelezettségeit illetően. A 2020-as Incoterms 11 klauzát tartalmaz, melyek két kategóriába sorolhatók: bármely közlekedési módra vonatkozó útmutatások, illetve kizárólag a tengeri és belvízi fuvarozáshoz tartozó szabályok.

Tovább olvasom »
strapa-pack légi áruszállítás

Légi áruszállítás: 3+1 egyszerű lépés a felesleges költségek és a szükségtelen késedelem elkerülésére

Ha légi fuvarozásról van szó, rengeteg tényezőt bele kell kalkulálni a képletbe. Például a siker elengedhetetlen összetevője a folyamatos tájékozódás és a rendszeres, következetes kommunikáció. A többletköltségek és késedelmek elkerülése érdekében mindent előre, szuper precízen ajánlott megtervezni!

Tovább olvasom »