Könnyített láda légi szállításhoz

strapa-pack légi szállítás csomagolás

A fa és a hullámkarton ütős kombinációja:
Könnyített láda légi szállításhoz

Ha kisebb mennyiségben nagyobb értékű árut szeretne egy távolabbi országba szállítani, egyértelmű, hogy a légi fuvarozásra esik a választása. Villámgyors, viszonylag biztonságos, és segítségével – kombinált fuvarozási mód keretein belül – Üzbegisztánba vagy akár Izlandra is egy darabban juttathatja el küldeményét. Ez mind szép és jó, de ennek a szállítási formának van egy óriási hátránya is, amiről nem szabad megfeledkeznie. Ez nem más, mint a szigorú súlykorlátozás, mely igencsak megdrágítja az alacsonynak amúgy sem nevezhető alapdíjat.

Akkor mégis mibe csomagoljunk, ha a légi fuvarozás mellett döntünk?

A Strapa-Pack megoldása légi szállításhoz: láda újragondolva

A hagyományos faláda túlságosan súlyos, a hullámkarton csomagolás pedig nem biztos, hogy elegendő védelmet garantál majd az árunak. Hiába beszélünk az egyik legbiztonságosabb szállítási módról. Hiába a bélelés és a különböző térkitöltő anyagok használata. A gép mégiscsak rázkódik, zötykölődik, ami például egy extra törékeny kristályvázának nem biztos, hogy kifejezetten jót tesz. Még mielőtt teljesen lemondana a villámgyors és biztonságos szállításról, tudunk egy tuti megoldást! A fenti problémákra reagálva megszületett a Strapa-Pack új, kifejezetten légi szállításhoz ajánlott csomagolása.

Kombinált csomagolás: valamennyi előny egyetlen csomagolóeszközben egyesítve

A könnyített láda úgynevezett kombinált csomagolóeszköz. Nem kell bonyolult dologra gondolnia: ez annyit jelent, hogy a felhasznált alapanyagok legelőnyösebb tulajdonságait egyesítettük. A hullámkarton olcsó, rugalmas és környezetbarát. Ami pedig a legfontosabb, hogy pehelysúlyának köszönhetően ellensúlyozza a faláda nagy tömegét. Mondanom sem kell, hogy ennek köszönhetően elég izmos megtakarítás érhető el légi szállítás esetén. Ugyanakkor rendelkezik a fa tömörségéből eredő szuper ellenálló tulajdonsággal, melyben akár egy több tonnás, nagy értékű munkagép is sérülésmentesen szállítható. Továbbá olyan csomagolóeszközről van szó, melynek segítségével a szállítmány biztonságosan halmozható illetve tárolható. Összefoglalva: a könnyített faláda egy gazdaságos és strapabíró alternatíva, mely légi szállításnál a lehető legjobb választás.

Csomagolóeszköz mindenkinek – Ütős megoldás egyedi igényekre hangolva

Súlyos ipari berendezések, érzékeny műszaki cikkek vagy akár törékeny, nagy értékű művészeti alkotások. Kombinált csomagolóeszközünkben a veszélyes árukat leszámítva gyakorlatilag bármilyen termék biztonságosan szállítható, ami légi fuvarozásra alkalmas. Egyedi megoldásokra van szüksége? Nem probléma! A láda gyakorlatilag bármilyen méretben és kivitelben készülhet. Stabilitást biztosító és rakásolást segítő lábakkal, praktikus textil fogantyúkkal is kérheti! Attól függően, hogy milyen fokú védelemre van szüksége, csomagolóeszközünket 3,5 illetve 7 rétegű hullámkartonból is gyártjuk.

Ha szeretne spórolni légi fuvarozási költségein, forduljon hozzánk bizalommal!

A könnyített láda már elérhető a Strapa-Pack kínálatában!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

kikötők Strapa-pack tengeri szállítói csomagolás

Tengeri szállítmányozás – a világ TOP kikötői kontinensenként

A világ nemzetközi kereskedelmének 90%-át a tengeri szállítmányozás teszi ki, így a kikötők gazdasági jelentőségéhez nem fér kétség. Azt, hogy egy kikötő menyire forgalmas, elsősorban az áthaladó konténerek mennyisége alapján lehet meghatározni. A cikkben bemutatjuk a világ TOP kikötői kontinensenként.

Elolvasom »