Légi szállítás csomagolás

A rakomány légi szállításra való előkészítése során megkerülhetetlen lépés a megfelelő csomagolás kiválasztása. A légi szállítás csomagolás fontos kritériuma a túlzott nyomásnak, rázkódásnak, esetleges turbulenciának való ellenállóság. A rakomány mérete, térfogata valamint súlya nem haladhatja meg az adott típusú repülőgépekre előre meghatározott határértékeket!

Légi szállítás biztonságosan és költséghatékonyan: Így készítse fel csomagját!

Gyors, megbízható és könnyedén nyomon követhető. Ez az a 3 fő ok, amiért sokan a légi fuvarozás mellett döntenek. A fokozott dinamikai igénybevétel és a súlykorlátozás azonban olyan tényezők, melyeket nem szabad félvállról venni.

Légi áruszállítás: 3 egyszerű lépés a felesleges költségek és a szükségtelen késedelem elkerülésére

Ha légi fuvarozásról van szó, rengeteg tényezőt bele kell kalkulálni a képletbe. Például a siker elengedhetetlen összetevője a folyamatos tájékozódás és a rendszeres, következetes kommunikáció. A többletköltségek és késedelmek elkerülése érdekében mindent előre, szuper precízen ajánlott megtervezni!

A fa és a hullámkarton ütős kombinációja: Könnyített láda légi szállításhoz

Ha a megfelelő csomagolóanyagot szeretnénk kiválasztani, a légi fuvarozás szigorú feltételei gyakran okoznak fejtörést. Gondolunk itt elsősorban a szigorú súlykorlátozásra, ami alaposan felsrófolhatja a költségeket. Erre kínál megoldást népszerű termékünk, a könnyített láda: egy csomagolóeszköz, amely a fa és a hullámkarton kivételes tulajdonságait egyesíti magában!

Mi lesz Veled, ellátási lánc? Hogyan segíti elő a világjárvány a szükséges fejlődést?

A világjárvány negatív hatásait bizony minden iparág megszenvedte. A kereslet drasztikus mértékben csökkent, és egy darabig kizárólag a túlélésen volt a hangsúly. Később viszont az ellátási lánc optimalizálása és kockázatkezelése került előtérbe.

Veszélyes áru szállítás: Milyen csomagolóanyagot válasszunk?

A veszélyes áru csomagolására és címkézésére az IATA szabályzatban meghatározott különleges követelmények vonatkoznak. Ilyen elvárás például a minősített csomagolóeszköz, illetve a szükséges bárcák, jelölések megléte. Persze azért ennél jóval bonyolultabb a dolog…

Légi szállítás csomagolás – Segítünk Önnek előkészíteni a rakományt a légi szállításra, hogy az a lehető leggyorsabban, 100%-ban sérülésmentesen juthasson el a címzetthez.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
Homa Róbert
Kereskedelmi vezető
Tel.: +36-70-619-4082
E-mail: robert.homa@strapa-pack.hu