CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁS

A csomagolás nem csak egy szolgáltatás

Ön hátradőlhet – Velünk a felméréstől a csomagolásig és a szállítás megkezdéséig mindent biztos kézben tudhat!

Csomagolási szolgáltatásunkon belül igen komplex és szerteágazó feladatellátást végzünk. Első körben magasan képzett szakembereink lefolytatják a helyszíni felmérést, mely során megállapítják, hogy a csomagolandó termékhez milyen anyagok és technikák alkalmazása lenne a leginkább célravezető. A szállítási módot és az Ön speciális igényeit figyelembe véve egy tanácsadás keretein belül közösen találjuk meg a leginkább eredményes és költségoptimalizált csomagolási módszert valamint anyaghasználatot. A tervet egy számítógépes program segítségével gyorsan és kellő részletességgel el tudunk készíteni. Láda-, doboz- és fóliaüzemünkben a legkülönbözőbb elvárásoknak megfelelő csomagolóanyagok gyártására van lehetőség. Így a szükséges csomagolóanyagokat magunk készítjük el majd saját fuvareszközünkkel kiszállítjuk a helyszínre. Csomagoláshoz biztosítani tudunk emelőeszközöket: darut, targoncát is ha szükséges. Az árut a helyszínen becsomagoljuk és átadjuk a szállítmányozónak. A csomagolási szolgáltatást kisebb termék esetén a telephelyünkön is elvégezzük, azonban termelő gépek, különböző berendezések csomagolása a megrendelő vagy a gyártás telephelyén történik.

Ha teljes körű csomagolási szolgáltatást keres, bízza magát a Strapa-Pack-ra!

Profi tanácsok

a kifogástalan csomagoláshoz!

Tanácstalan, hogy termékéhez milyen csomagolóanyagot és technikát alkalmazzon?
A korábbi csomagolás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Szeretne lefaragni költségeiből? Minimalizálná a szállítási károkat? Bízza magát szakértőkre!
Csomagolási szolgáltatásunkon belül teljes körű tanácsadást nyújtunk, kifejezetten az Ön cégére és termékére szabva!

Természetesen vállaljuk a mintacsomagolások elkészítését is!

Strapa-Pack Kft.

közel két évtizedes tapasztalat szállítói csomagolás területén

Expressz csomagolás

Ön is versenyt fut az idővel? Csomagolás expressz gyorsasággal, 3-5 órán belül, az általunk gyártott dobozokba, faládákba. Igény szerint az elkészült csomagokat ki is szállítjuk a reptérre!

Újracsomagolás, átcsomagolás

A termék csomagolásának megsérülése, vagy egy reptéren elutasított küldemény sok bosszúságot tud okozni. A határidő szorít, és gyorsan kell cselekedni. A Strapa-Pack Kft. villámgyorsan megoldja a problémáját, hogy küldeménye minél hamarabb célt érjen!

Kihelyzett csomagolócsapat

Ha az Ön vállalkozásánál napi szinten nehézséget okoz a szállítmányok folyamatos, nagy mennyiségű csomagolása, kihelyezett csomagolócsapatunkra van szüksége! Szakértő kollégáink összehangolják a folyamatot a csomagolóanyagok gyártásával, így állandó, gördülékeny feladatellátást biztosítunk az Ön számára.

Nehézgép helyszíni mozgatása

Túlméretes gépe érkezett, vagy nagysúlyú berendezését szeretné elszállítatni?

Vállaljuk nagy gépek helyszíni mozgatását, emelését, szállítójárműre fel- és lerakodását, targonca nélkül görgőkkel, olajos görgőkkel, olajos emelőkkel, darukkal. Tökéletesen párosítható csomagolási szolgáltatásunkhoz.

Ipari csomagolás

A Strapa-Pack Kft. 2007 óta működik együtt a legkülönbözőbb iparágak kiemelkedő piaci képviselőivel. Büszkék vagyunk rá, hogy multinacionális vállalatokat üdvözölhetünk partnereink között.

Ipari csomagolótermékeink, faládáink, hullámpapír dobozaink és raklapjaink széles kínálata áll ügyfeleink rendelkezésre. Több ezer darabos megrendeléseket is teljesíteni tudunk, rövid határidővel, folyamatos lehívással. Kihelyezett csapatunk akár minden nap ellátogat az Ön telephelyére, és elvégzi a csomagolási feladatokat.

CSOMAGOLÁSI PROBLÉMÁJÁNAK SZÍNVONALAS MEGOLDÁSA EGY KATTINTÁSNYIRA!

Egyedi csomagolási szolgáltatás

Csomagolási szolgáltatásaink kisebb cégek, vállalkozások számára is elérhetőek. A minimális, akár egyszeri megrendeléseket is szívesen teljesítjük, legyen szó néhány doboz vagy láda legyártásáról. Biztos lehet benne, hogy olyan technológiákra helyezzük a hangsúlyt, melyek költséghatékonyan és biztonságosan szolgálják ki vállalkozása egyedi szükségleteit.

Minden egyes terméket mérnöki precizitással csomagolunk be. Előfordul, hogy dobozainkat és ládáinkat kézzel készítjük el. Mindezt azért, hogy Önnek és partnereinek a lehető legmagasabb minőséget nyújtsuk.


Szakértelmünkkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy az Önéhez hasonló vállalkozások számára megtaláljuk a legideálisabb, testre szabott megoldásokat.

Egyedi csomagolás

Galéria

Kapcsolat

Homa Róbert

kereskedelmi vezető

Huszti Béla

senior gyártástámogató