Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra.

 

Minősített csomagolás

Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket

 

Ismerjük és betartjuk az előírásokat

Biztosítjuk a szállításhoz szükséges okmányokat, kitöltjük és mellékeljük a veszélyes áru nyilatkozatot.

A Strapa-Pack az előírásoknak megfelelően, minden igényt kielégítően készíti fel veszélyes áruit a szállításra!

 

Elutasított küldemény? Segítünk!

Elutasított légi küldeményével is keressen bizalommal! Az előírásoknak megfelelően, expressz sebességgel átcsomagoljuk.

 

Mindenre odafigyelünk:

  • Minősített csomagolás: Csak a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokat használjuk.A szállítás így biztonságban történik, elkerüljük a büntetéseket és káreseteket.
  • Előírások betartása: A szállításhoz szükséges okmányokat  biztosítani kell, veszélyes áru esetén ki kell tölteni a szabályoknak megfelelő nyilatkozatot. Ezen kívül fel kell tüntetni a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket is.
  • Veszélyes küldemények teljes felkészítése: Kollégáink nagy szakértelemmel állnak rendelkezésére, ezért a speciális szállítási feladatokat gyorsan és rutinosan teljesítjük.
  • Elutasított küldemények: Ha egy küldeményt elutasítanak, akkor vállaljuk az előírásoknak megfelelő átcsomagolást expressz sebességgel. Mi már tudjuk ilyen esetben mit kell tenni. 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »