Van-Pack Prémium
raktérburkolatok

Növelje és óvja haszongépjárműve értékét
a Van-Pack minőségi padló- és raktérburkolataival!

Méretpontos, csúszásmentes padlóburkolat

Nagy teherbírású padlóburkolatunk csúszásmentes felülettel ellátott rétegelt lemezből készül, így szavatolva raktere és árui teljes biztonságát! A milliméter pontos illesztéseknek köszönhetően furgonja könnyedén tisztán tartható.
Beszerelése 15 perc alatt bárhol könnyedén elvégezhető. Minden vásárláshoz pontos és részletes útmutatót mellékelünk, melyet akár egy pár perces bármikor újranézhető videón is megtekinthet. A rögzítő elemek használatával szinte pillanatok alatt kivitelezhető a munka. Padlóburkolatainkat akár 3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!

Teljes raktérburkolat haszongépjárműve kiemelt védelméért

Korszerű rétegelt lemez oldalfal burkolatainkkal számottevő súlymegtakarítást érhet el! A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a felhelyezés patentokkal történik, nincs fúrás-faragás, és nem kell furgonját hosszú időre nélkülöznie! Amennyiben szeretné, raktere teljes burkolását – padló, kerékdob és oldalfal – elkészítjük, és kérésre akár be is szereljük Önnek!
Az alábbi márkák szinte valamennyi típusához rendelkezünk megfelelő raktér- és padlóburkolattal: Fiat, Opel, Peugeot, Renault, Ford, Citroen

Innováció: Prémium üvegszálas raktérburkolat

 

 

Amennyiben gépjárművének még magasabb szintű védelemre van szüksége, ajánljuk speciális üvegszálas raktérburkolatunkat extra tartós polipropilén műanyagból, mely akár évtizedekig megőrzi szépségét és funkcióját. Pehelysúlyú, nem vetemedik vagy korrodálódik, elegáns és könnyedén tisztítható.

Burkolataink speciális rögzítő- és tároló elemekkel is kérhetőek!
Rendeléséhez zajcsökkentő szigetelést adunk AJÁNDÉKBA!

Márkák

A legnépszerűbb márkákhoz Van-Pack raktérburkolat

  • Gyors szállítás
  • Pontos beszerelési útmutató
  • Telefonos segítségnyújtás
  • 2 év garancia

Megoldások

Tervezés

A rakodás során legtöbbször a padlóburkolat sérül, ám a szállítás során a nem megfelelően rögzített rakomány az oldalfalakban is komoly kárt tud tenni. Ennek javítása költséges, és a későbbi értékesítéskor komoly értékveszteséggel is kell számolnunk, ha már a karosszériát javítani kellett.


Ugyan padlóburkolatra kész termékeket kínálunk, azonban igény szerint a teljes raktérburkolatot is megtervezzük a legmodernebb technológiákkal.

Gyártás

Az elkészült gyártási tervek alapján üzemünk elkészíti a burkolatot, legyen szó padlóburkolatról, oldal burkolatról, vagy teljes belső burkolatokról. 

Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első! A legkorszerűbb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzuk, munkatársaink pedig egytől-egyig magasan képzett szakemberek. Az elkészült termékek még a legszigorúbb, minőségbiztosítási előírásoknak is megfelelnek, így szinte bármilyen rakomány típushoz tökéletesen alkalmazhatók.

Beépítés

Az igények felmérése, a részletes árajánlat elkészítése valamint a szerződés megkötése után a lehető legrövidebb időn belül legyártjuk Önnek a megrendelt termékeket. Az előre legyártott elemeket expressz gyorsasággal, 1 napos határidővel beépítjük gépjárművébe! Ennek köszönhetően nem kell napokig nélkülöznie létfontosságú munkaeszközét!

Kapcsolat

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 48 órán belül a megadott elérhetőségek valamelyikén.