PÁLYÁZAT

Projekt címe: „Munkahelyi képzések a STRAPA-PACK Kft-nél”

Kedvezményezett neve: STRAPA-PACK Csomagoló és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás összege: 22 117 680 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezésének dátuma: 2021.08.08.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00101

Projekt tartalmának bemutatása:

A Strapa-Pack Kft. 2004-es jogelődjének (Strapa-Pack Bt.) megalakulása óta, a sikeres üzleti tevékenységünknek köszönhetően, mára a csomagolástechnika és csomagolóipar egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata.
Mára mint 75 fő alkalmazottal, önálló gyártói hátterünkkel, modern szervezeti felépítésünkkel, és eszközeinkkel, hatékonyan kezeljük, számos megrendelőnk igényét, a szállítói csomagolások gyártásának és kivitelezésének területén.
Célunk, hogy a multinacionális vállalatok és a hazai cégek olyan megbízható partnernek tekintsenek, akire folyamatosan támaszkodhatnak termékeik épségének megőrzésében, célba juttatásában, a szállítási károk megelőzésében.
Céljainknak megfelelően, elsőszámú fő tevékenységünk, a teljes körű csomagolási szolgáltatás, az ipari áruk csomagolása, szállítási előkészítése, konténerben való rögzítése, az általunk tervezett és gyártott faládákba, ill. hullámpapír dobozokba.
Megbízóinkat konkrét csomagolási megoldásainkkal segítjük munkájukban, megoldjuk termékeik külföldre, valamint tengerentúlra történő kijuttatását, a külföldi piacok által elvárt minőségben, minimálisra csökkentve, illetve kizárva a szállítási károk lehetőségét.
Az általunk csomagolt termékek köre igen széles, pl.: antik tárgyak, értékes ipari gépek-eszközök, akár 80 T -s túlméretes gépek. A csomagolások döntő többségét a Megbízó telephelyén, de kisebb térfogat és súly esetén saját telephelyünkön végezzük.
Partnereink tudják nem érdemes saját értékes erőforrásaikat, vagy kapacitásukat lekötni csomagolási tevékenységgel, mert annak időszakos jellege vagy specialitása miatt, költségekben, hatékonyságban, biztonságban nem tud versenyezni, az általunk nyújtott szolgáltatással. Csomagolási szolgáltatásaihoz saját magunk készítjük a csomagolóanyagokat, ládát, dobozt, fóliazsákot, a vonatkozó előírások és szabványok figyelembevételével.
Speciális szolgáltatásunk keretén belül, veszélyes áruk szállításra való felkészítése is megoldott, természetesen a hozzá tartozó dokumentációval, minden szállítási módban, (légi, tengeri, közúti szállításokhoz)
Egyedi igényekhez tervezünk és gyártunk különböző csomagoló garnitúrákat, pl.: habbal bélelt hullámpapírdobozt, egyedi dobozokat, OSB faládát, rétegelt lemez ládát, faraklapot, farekeszt.
Szolgáltatásaink közé tartozik még tengeri konténerek pakolása rögzítése. Vállaljuk a nem általunk csomagolt, vagy csomagolatlan dolgok pl. autók konténerben való rögzítését is, továbbá a nagy súlyú gépek helyszíni mozgatását.