raktérburkolás

Szennyeződések, karcolások és sérülések.

Ha a kisteherautó nap mint nap használatban van, gondoskodni kell a hatékony védelemről. A szállítás során rengeteg olyan váratlan helyzet adódhat, melyekre jobb minél előbb felkészülni. Például a csúszós padlófelületen a rakomány felborulhat, károkat okozva az áruban és a karosszériában. A megfelelő raktérburkolás jelentősége éppen ezért vitathatatlan…

Praktikus járműberendezések – Mi kerüljön a furgon belsejébe?

A szállítójármű csomagterének személyre szabása és biztonságossá tétele egy új raktérburkolat beépítésénél kezdődik. A csúszásmentes Van-Pack padlóburkolat beszerelése egy egyszerű csavarhúzó segítségével alig 15 perc alatt elvégezhető, plusz elemekre nincs szükség. A horpadások és szennyeződések ellen védelmet garantáló, méretpontos oldalfal burkolatokat 3-féle anyagból gyártjuk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. A formatervezett kerékdob védő megakadályozza a sérülést vagy eldeformálódást. Kérésre speciális rakományrögzítő elemeket is elhelyezünk a raktérben.

A minőségi raktérburkolat nyomában

Sajnos a gyári burkolatok általában nem felelnek meg a speciálisabb igényeknek, nem is beszélve a szállított áru és a furgon hatékony védelméről. Nincs mit tenni, gondoskodni kell a cseréről. De milyen termékre essen a választás? Egy minőségi padlóburkolat nemcsak egyenletesebbé és stabilabbá teszi a felületet, de az esetleges csúszásveszélyt és az ebből adódó balesetek lehetőségét is kizárja. A raktérburkolatnak bírnia kell a strapát, az akár több tonnás súlyokat és az is lényeges, hogy a felület könnyedén tisztítható legyen.

A higiénia és a raktérburkolat – Intézkedések a vírushelyzet alatt és a veszély elmúltát követően

Egy piszkos, ragacsos raktér nem nyújt túlzottan szép látványt. Ha pedig élelmiszerszállítással foglalkozik, komoly bírságokra számíthat, amennyiben nem figyel oda a makulátlan higiéniára. A HACCP egyértelműen megköveteli a járművek, kellékek és eszközök tisztán tartását. Viszont senki sem szeretne értékes órákat elpazarolni abból az időből, amit amúgy munkával is eltölthetne. Ezért olyan raktérburkolatra van szükség, amelynek tisztítása és fertőtlenítése gyerekjáték, nem tart tovább néhány percnél.

Van-Pack – Teljes raktérburkolás gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan.

Válassza a legmagasabb szintű védelmet haszongépjárművének!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
Pandur Péter
Üzletág vezető
Tel: +36 20 382 0112
E-mail: pandur.peter@strapa-pack.hu