Praktikus járműberendezések – Mi kerüljön a furgon belsejébe?

járműberendezések

Egész nap úton van? Kisteherautója jelenti legértékesebb munkaeszközét? Áruszállítással foglalkozik, netán szerszámokat, fontos kellékeket tárol benne? Akkor a raktér kialakításánál egyedi megoldásokra van szüksége! A praktikus járműberendezések nagymértékben megkönnyítik a mindennapi munkavégzést.

Minden itt kezdődik: minőségi padló- és oldalfal burkolat

Lehet bármilyen nagyszerű járműbútor az autóban, ha a padló csúszkál vagy egy váratlan baleset következményeképp a karosszéria behorpad (esetleg egyéb látható sérülést szenved el), az azt jelenti, hogy a raktér nem szolgálja ki 100%-osan az igényeit. Ahol pedig sérülés van, ott előbb-utóbb a rozsda is megjelenik. A biztonság és a praktikum a jármű belsejében a minőségi raktérburkolatnál kezdődik.

Villámgyorsan beszerelhető padlóburkolat, ami nem csúszik

A furgon burkolásának első lépése a padlólap elhelyezése, ami sokkal egyszerűbb, mint azt gondolná. A 9 mm-es rétegelt lemezből készülő Van-Pack padlóburkolatunk magas szintű biztonságot garantál. A plusz hangelnyelő szigetelésnek köszönhetően zajmentes lesz a raktér. A gyári rögzítő fülek segítségével beszerelése nem tart tovább 15 percnél és nem igényel speciális szaktudást.

Oldalfal burkolat, ami szinte a nullára csökkenti a sérülések kockázatát

A Van-Pack oldalfal burkolat hagyományos rétegelt lemezből, nagy teherbírású és könnyedén tisztítható sejtszerkezetes polipropilénből illetve szuper ellenálló, prémium üvegszálas megoldással egyaránt kérhető. Többé nem kell aggódnia, a padlótól a tetőig így már valamennyi karosszéria elem védetté válik! Minden belső burkolat milliméter pontosan az adott típusú kisteherautóra van szabva.

Raktérburkolás extrával: Kerékdob védő

Tökéletes védelmet biztosít a korrózióval és egyéb külső behatásokkal szemben. A kerékdob nem fog megtörni, eldeformálódni vagy berozsdásodni. Kicsit továbbgondoltuk a dolgot, és egy olyan speciális kerékdob védőt is kifejlesztettünk, mely rakodásra is alkalmas, ezzel növelve a raktérben hasznosítható teret.

Járműberendezések – Okos rakományrögzítő megoldások

Alakítsa úgy a jármű belsejét, ahogyan csak szeretné! A rakományok rögzítésének létjogosultsága vitathatatlan. Ha a szállítmány elszabadul, az a járműben is kárt tehet, valamint balesetet okozhat. Rögzítő rúd, kampók és fülek: eltérő teherbírással rendelkező megoldásokat kínálunk, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a szállítmányok súlyához és jellegéhez. A rögzítő sínek gyakran a jármű oldalfalába kerülnek beépítésre.

Néhány gondolat a járműbútorokról

Járműbútorok alatt leginkább a különböző, egyedileg beszerelt polcrendszereket, szekrényeket, tároló rekeszeket és munkapadokat értjük. Segítségükkel a furgon belsejében akár egy mobil műhely is kialakítható. Elsősorban azoknak jelentenek hatalmas könnyebbséget, akik rengeteg munkaeszközt, gépet vagy szerszámot szállítanak (például szereléssel, szervizeléssel foglalkozó vállalkozások). A rendszerezéssel a munkavégzés sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá válik. Anyaguk leggyakrabban acél vagy alumínium, így ezeket a bútorokat nagyon egyszerű tisztán tartani.

Ha azt szeretné, hogy vállalkozása eredményesen működjön, a tiszta, rendezett gépjármű, a praktikum és a funkcionalitás ma már alapvető elvárások.

A modern és sokoldalú járműberendezések mindezt lehetővé teszik!

Minőségi padló- és raktérburkolat, kerékdob védő és kiegészítő elemek a Van-Pack-től.

Kérje kedvező árajánlatunkat!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Konténerben rögzítés

A konténeres szállítás nagy mennyiségű áru esetében, szárazföldön, vízen egyaránt korszerű és költséghatékony módszer. Fő előnye, hogy az áru ki-be pakolása nélkül lehet a különböző

Elolvasom »