A minőségi raktérburkolat nyomában

strapa-pack raktérburkolat

Ha szállítással, fuvarozással foglalkozó cége van, akár már a jármű megvásárlását követően, azonnal érdemes megfontolnia a gyári burkolatok cseréjét, kiegészítését. Hogy pontosan miért?

És egyáltalán, mit nevezhetünk minőségi raktérburkolatnak? Ennek járunk most utána!

Tényleg ennyire fontos a raktérburkolat?

A karosszéria és a szállítmány megóvása érdekében a padló- és raktérburkolatnak óriási a jelentősége. A haszongépjármű gyártója által biztosított burkolat azonban sokszor nem felel meg az előzetes elvárásoknak. Kiváltképp akkor, ha speciális termékek fuvarozásáról van szó. Ha a furgon rakterének ajtaját kinyitva azzal szembesül, hogy az áru kifolyt, kiömlött, ne adj’ isten, a rázkódás következtében meghibásodott, darabokra tört, akkor valamit sürgősen tennie kell! Megfelelő tapadás, csúszásmentesség, praktikum és biztonságos használat. Ez tényleg a minimum, amit egy professzionális raktérburkolatnak mindenképpen tudnia kell.

De milyen szempontokat érdemes még figyelembe vennie?

Összeszedtük a legfontosabb kritériumokat, melyek segíthetnek a döntésben!

5 tipp a legjobb raktérburkolat kiválasztásához

#1 Első a biztonság!

Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott padlóburkolat minimálisra csökkenti-e annak esélyét, hogy alkalmazottai elcsússzanak, megbotoljanak a raktérben. A csúszásmentes felület és a pontos illesztések megakadályozhatják, hogy kollégái balesetet, sérülést szenvedjenek.

#2 Mi a helyzet a tartóssággal?

A legjobb kisteherautó padlórendszerek és burkolatok úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a mindennapos használat során felmerülő igénybevételnek, kopásnak vagy akár az extra nehéz, több tonnás súlyoknak.

#3 Tisztítsa könnyedén rakterét!

Bármivel is foglalkozik, lényeges, hogy olyan burkolat mellett tegye le voksát, ami könnyedén tisztítható, karbantartható. Élelmiszerszállításnál a szigorú higiéniai előírások betartásának még nagyobb a szerepe!

#4 Minden vállalkozó tudja: az idő pénz!

Fontolja meg, hogy mennyi időre kell nélkülöznie haszongépjárművét, amíg a burkolat beszerelésre kerül. Lehetőleg olyan cég mellett döntsön, mely minél rövidebb határidővel dolgozik.

#5 Igenis, számít a külső!

Egy jó minőségű raktérburkolat nem csak funkciójában igazodik elvárásaihoz, de esztétikus megjelenést is kölcsönöz rakterének.

A hagyományos padló- és raktérburkoláson túl

Van még egy fontos dolog, ami raktérburkolat vásárlás során felmerülhet.

Számos megoldás létezik arra, hogy szavatolja rakománya biztonságos rögzítését. Ha a szállítmány elmozdul, megbillen vagy leesik, az beláthatatlan következményekkel járhat: súlyos anyagi kár és balesetek, melyekért a felelősség az Ön vállalkozását terheli.

A raktérburkolattal egyidejűleg olyan praktikus rakományrögzítő elemek is beszerelhetők a járműbe, mint a speciális sínek, melyekre igényeinek megfelelő rögzítő fülek, eszközök kerülhetnek rá.

Milyen előnyöket élvezhet, ha a Van-Pack raktérburkolatot választja?

  • extra pontos illesztések = makulátlan higiénia
  • csúszásmentes felület = kifogástalan biztonság
  • szigeteléssel ellátott padlóburkolat = zajmentes raktér
  • minőségi anyagok = esztétikum és időtállóság
  • polipropilén kivitel = könnyű tisztíthatóság, minimális plusz súly
  • rövid beszerelési határidő = gépjárművét csupán pár órára kell nélkülöznie
  • kiegészítő elemek = egyszerűbb és hatékonyabb rakományrögzítés

Furgonja védelme mindig jó befektetés!

Van-Pack – szállítással, fuvarozással foglalkozó cégeknek

minőségi belső raktérburkolati elemek és rögzítő megoldások

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

ISPM-15

Akadályozott közlekedés? Fennakadások a vámnál vagy a kikötőben? Emberi hanyagság? Ezek mind a rakomány késéséhez vezethetnek. Ha elégedett partnereket és vásárlókat szeretne, fontos, hogy minimalizálja az időbeli csúszások lehetőségét.

Elolvasom »
kikötők Strapa-pack tengeri szállítói csomagolás

Tengeri szállítmányozás – a világ TOP kikötői kontinensenként

A világ nemzetközi kereskedelmének 90%-át a tengeri szállítmányozás teszi ki, így a kikötők gazdasági jelentőségéhez nem fér kétség. Azt, hogy egy kikötő menyire forgalmas, elsősorban az áthaladó konténerek mennyisége alapján lehet meghatározni. A cikkben bemutatjuk a világ TOP kikötői kontinensenként.

Elolvasom »