Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát. 

 

Személyi és tárgyi feltételek

Elég egy apró figyelmetlenség, és máris megtörténik a baj… több tíz milliós berendezéseiben kár keletkezik, a személyi sérülésekről nem is beszélve.

Mivel ez kézi erővel már nem megoldható, mindenképpen speciális gépekre, eszközökre és persze szaktudásra lesz szüksége


Megfelelő csomagolás

Az ilyen típusú rakományok a legtöbb esetben érzékenyen reagálnak a nedvességre és a korrózióra, a különböző dinamikus és környezeti igénybevételekre. Az áru jellegének és a szállítás módjának megfelelő csomagolás kiválasztása szintén komoly szakmai tapasztalatot és rutint igényel.

Számos referencia áll rendelkezésünkre!

Kemencék, túlméretes gázkazánok, felvonók, nagy súlyú gyártósorok, nyomdai berendezések, CNC- és marógépek. Ez csak néhány azok közül, melyeket az elmúlt években mozgattunk és szakszerűen becsomagoltunk, és melyek egytől-egyik sajátos megoldásokat követeltek meg tőlünk. 

 

Szakképzett kollégáinknak, modern gépparkunknak és saját gyártóüzemeinknek köszönhetően a legnagyobb biztonsággal tudjuk a fenti feladatokat ellátni!


Nehézgépek esetén fontos tényezők:

 

  • Mozgatásuk és csomagolásuk komoly kihívás.
  • Egy apró figyelmetlenséggel komoly kár keletkezhet.
  • Kézi erővel mozgatásuk már nem megoldható.
  • Speciális eszközök és gépekre van szükség.
  • Elengedhetetlen a megfelelő szakértelem és rutin.
  • Korrózió, párásodás, környezeti hatások megelőzése.
  • Sajátos megoldások tervezése és előkészítése szükséges.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »