Speciális csomagolóanyagok: Indikátorok, eszközök konténerbe rögzítéshez, fóliák és páramegkötők

strapa-pack csomagolóanyagok

Ebben a cikkben 4 olyan terméket mutatunk be, melyek talán nem annyira ismertek, mint a hullámkarton doboz vagy a ragasztószalag, mégis, hatalmas segítséget jelentenek és garantált biztonságot szavatolnak valamennyi szállítási módnál. Ütésjelző indikátor, légpárnás térkitöltő, intercept fólia és bentonit…

Ön hallott már róluk? Ha nem, most megismerheti speciális csomagolóanyagainkat!

Indikátorok, vagyis szállítást ellenőrző eszközök

Különböző indikátorokat, azaz szállítást ellenőrző eszközöket használunk az árukár megelőzésére, melyek jelzik a helytelen árukezelést a csomag útja alatt. Széles kínálatunk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk partnereinknek. Ütésjelző, borulásjelző, nedvesség- és hőmérsékletjelző használatával jelentősen csökken a károk kockázata. Az indikátorokkal az árukárok keletkezési ideje és helye behatárolható, továbbá felhívják a figyelmet a gondos és felelősségteljes árukezelésre.

Különleges anyagok konténerbe rögzítéshez

Cégünk vállalja csomagok, áruk konténerben való szakszerű rögzítését a szállítási károk elkerülése érdekében. Ehhez olyan speciális technikákat és eszközöket alkalmazunk, mint a rögzítő hevederek, az ékelés, vagy a légpárnás térkitöltő. Népszerű termékünk, a felfújható párnazsák (dunnage bag) működése igen egyszerű: kitölti a rakomány közötti réseket, így stabilizálja és megtámasztja a szállítmányt. Valamennyi szállítási mód esetén maximális védelmet nyújtunk az ütődésekkel és rázkódásokkal szemben.

Fóliák a legkülönbözőbb csomagolási igényekhez

A Strapa-Pack kínálatában szinte minden létező fóliatípust megtalál: például hagyományos sztreccsfóliák kézi és gépi csomagoláshoz, egyedi méretű PE fóliák, laminált (társított) fóliák. Intercept és szálerősített, valamint vci fóliáink a tengeri szállítás során extra védelmet biztosítanak a korrózió ellen. Emellett légpárnás (buborék), antisztatikus légpárnás, illetve zsugor- és habfóliákat is rendelhet tőlünk. A fóliák konfekcionálását és feldolgozását is vállaljuk!

Páramegkötők környezetbarát kivitelben (bentonit)

A magas páratartalom olyan probléma, mellyel leginkább a tengeri fuvarozás során szembesülhetünk. Ezért lényeges a páramegkötők használata, hiszen nélkülük a korrózió, a kicsapódott só, a konténereső akár a termék vagy gép működésképtelenségéhez, használhatatlanságához is vezethet. A környezetbarát bentonit páramegkötő tasakok magukba szívják a nedvességet, és kiemelt védelmet nyújtanak a külső környezeti behatásokkal szemben. A páramegkötők műszaki- és ipari termékek szállításánál nélkülözhetetlen kiegészítők!

Cégünk, a Strapa-Pack Kft. modern technológiával készülő, magas színvonalú csomagolóanyagokat forgalmaz. Széles kínálatunkból segítünk kiválasztani azokat a termékeket, melyek a legeredményesebb megoldást nyújtják csomagolási feladataira.

Saját gyártású hullámpapírdoboz, faláda, raklap fólia és kiegészítő anyagok…

Minden, amire csak szüksége lehet!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Konténerben rögzítés

A konténeres szállítás nagy mennyiségű áru esetében, szárazföldön, vízen egyaránt korszerű és költséghatékony módszer. Fő előnye, hogy az áru ki-be pakolása nélkül lehet a különböző

Elolvasom »