On-site csomagolás – kihelyezett csomagolócsapat

Úgy érzi, hogy cégében túl sok kapacitást köt le a csomagolás? Már nem győzi önerőből, ugyanakkor azt sem szeretné, ha a gyorsaság a minőség rovására menne? Válassza on-site csomagolási szolgáltatásunkat!

 

Szakképzett csomagolócsapat

Mit szólna egy olyan csomagoló csapathoz, akik állandó segítséget nyújtanának csomagolási teendői elvégzésében?

Szakképzett csapatunk hónapokon vagy akár éveken keresztül, napi szinten segédkezik a cégénél felmerülő csomagolási munkákban. 

 

Szervezze ki a csomagolást!


Mindezt kényelmesen, az Ön telephelyén, az alapanyagok szüntelen rendelkezésre állásával. A mi csapatunk Önnek dolgozik, a kollégák az Ön telephelyére érkeznek. A csapat létszámát valamint a csomagolási kapacitást folyamatosan biztosítjuk! Azért, hogy Ön az alaptevékenységére fókuszálhasson és javítson hatékonyságán szervezze ki a csomagolást szakképzett csapatunknak.

 

Hatékony megoldás

Kollégáink szakmai rutinja szavatolja a gyors és hatékony munkavégzést, így feladatai mindig időben és precízen kerülnek kivitelezésre. Modern gépparkunk, saját doboz- és ládaüzemünk nagy mennyiségben biztosítja a szükséges eszközöket és anyagokat.

 

Csomagoló csapatunk előnyei:

  • Gyors és minőségi csomagolás
  • Tapasztalt, rutinos kollégák
  • Modern géppark
  • Saját doboz- és ládaüzem
  • Szükséges eszközök és anyagok biztosítása megfelelő mennyiségben
  • Állandó segítség helyben, az Ön telephelyén!
  • Gondoskodunk a csapat létszámáról
  • A csomagolási kapacitás biztosítása folyamatos
  • Mindig időben, precízen dolgozunk

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »