Légi csomagolások

A légi fuvarozás gyors és megbízható szállítási forma, melynél magas költségekkel kell számolnia.

Kiadásainak csökkentése leginkább a csomagolóanyagok súlyának minimalizálásával érhető el. 

Profi megoldásokkal állunk rendelkezésére!

A magas költségek csökkenthetők

Az ütődések, rázkódások elleni mechanikai védelem szintén meghatározó a légi csomagolás kialakításánál. Ehhez a legtöbb esetben profi csomagolástechnikai megoldásokra van szüksége.

Biztonságos, korrózióálló csomagolás

Magas biztonsági fokozatú, speciális csomagoló- és bélelőanyagaink mindezt lehetővé teszik,az áruk épségének maradéktalan megőrzésével. A tárolási idő bizonyos esetekben hosszabban eltarthat, így amennyiben szükséges, korrózióálló csomagolásról is gondoskodunk.

Biztosítjuk a célországnak megfelelő követelményeket

A feladó kötelessége, hogy a csomag minden tekintetben alkalmas legyen a légi szállításra, és megfeleljen az egyes célországok követelményeinek. Szükség esetén az ISPM 15 szabványnak megfelelő kezelést és címkézést biztosítunk.

Veszélyes árut szállítana?

Veszélyes áruk légi szállítása esetén, magasan képzett kollégáink a IATA DGR veszélyes áru szabályzatnak megfelelően csomagolnak, címkéznek és dokumentálnak.

Mi, a Strapa-Pack-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy szállítmánya költséghatékonyan, ugyanakkor megfelelő minőségben, az előírásoknak megfelelően kerüljön becsomagolásra.

Hogy csökkenthető a magas költség?

  • Minimalizálás: a csomagolóanyagok súlyának minimalizálásaval csökkenthetők a kiadások.
  • Profi megoldások: profi csomagolástechnikai megoldásokra van szüksége, melyekkel szállítmánya a megfelelő minőségben, költséghatékonyan, előírásoknak megfelelően kerül becsomagolásra.

Légi csomagolásaink előnyei:

  • Biztonságos, korrózióálló csogamolás használata.
  • Speciális csomagoló -és bélelőanyagok.
  • Szabványnak megfelelő kezelés és címkézés biztosítása.
  • IATA GDR veszélyes áru szabályzatának megfelelő csomagolás, címkézés, dokumentálás.Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »