LÉGI CSOMAGOLÁS

Strapa-Pack Kft. légi csomagolás

Csökkentse a légi szállítás esetén előforduló sérülés kockázatát profi módon megtervezett és kivitelezett csomagolással! Biztonságosan csomagoljuk be áruit, teljeskörűen felkészítjük őket a légi szállításra,
szem előtt tartva a csomagküldő cégek árukezelésnél alkalmazott gyakorlatát.

A légi szállítás a nemzetközi árufuvarozás mintegy 35%-át teszi ki. Gyors, megbízható és kivételesen jól tervezhető szállítási forma.


Multimodális szállítási forma, mert közúti fuvarozásra is mindenképpen szükség van a reptérre való beszállításhoz illetve a címzetthez való kiszállításhoz.


Ennél a csomagolási módnál az alkalmazott rögzítési technológia módja is meghatározó, hiszen a nagy gyorsulás, rázkódás miatt a szállítmány fokozott mértékű dinamikus igénybevételnek van kitéve.

Jól megtervezett csomagolás vagy hatékony áruvédelem?
Nem kell döntenie! A Strapa-Pack mindkettőre megoldást kínál!

A jól megtervezett csomagolás segíti 

  • a gyors árukezelést, 
  • a csomag átvizsgálását, 
  • a repülőgépbe ki és bekapolást és 
  • a rögzítést.

Mindemellett a különböző földrészeken alkalmazott árukezelési gyakorlattal szemben védettséget biztosít.

Nincs fennakadás

Nincs külön vizsgálat

Nincs kockázat

Nincs repülőtiszt által visszatartott csomag

Nincs sérülés

Nincs tűzszerészeti vizsgálatokon fennakadt csomag

Specifikus csomagolóanyagok

Tudja biztonságban cége légi szállításait! Olyan sajátos csomagolóanyagokat kínálunk, melyek a leginkább alkalmasak arra, hogy mechanikai védelmet biztosítsanak áruinak. Modern gépekkel felszerelt doboz- és ládaüzemünkben eredményesen és gyorsan folyik a termelés,

  • megtervezzük és megvalósítjuk azt a csomagolást amely a szállításhoz a legmegfelelőbb,

  • üzemeinkben vagy az Ön cégének telephelyén csomagolunk.

Luftfracht

Felkészült szakértői csapat

Szakértői csapatunk nem csak a felhasznált anyagok minőségére, de a csomagolási munkák hatékony elvégzésére is nagy hangsúlyt fektet.

Magas szintű 20 éves szaktudásunknak köszönhetően ügyfeleink biztosak lehetnek afelől, hogy légi szállítmányuk költséghatékonyan, ugyanakkor tökéletesen megfelelően kerül becsomagolásra.

Mindez a legalkalmasabb anyagok és eszközök felhasználásával történik. Az egyedi igényekhez is rugalmasan igazodunk, kérésre speciális csomagológarnitúrákat is tervezünk, illetve gyártunk.

Helyszíni felmérés és tanácsadás

Igény szerint csomagolástechnikai szakembereink helyszíni felmérést végeznek, mely során megállapítják, hogy Önnek milyen csomagolási megoldás lenne a leginkább célravezető.

Ezt követően, tanácsadás keretein belül, a becsomagolandó áru jellegét és az Ön speciális igényeit figyelembe véve közösen határozzuk meg a felhasználandó anyagokat és eszközöket.

 

Légi csomagolás megtervezése és kivitelezése

Strapabíró, 5-7 rétegű kartondobozokat és masszív, az előírásoknak 100%-osan megfelelő faládákat gyártunk. Hőkezelt, fa alapanyagú raklapjaink IPPC pecséttel kerülnek ellátásra.

Légi szállításnál sem elhanyagolható az optimális bélelő- és térkitöltő anyagok használata, melyek segítségével a rázkódások és ütődések nem fognak kárt okozni a szállítmányban.

 
 

Speciális csomagolás légi áruszállításhoz

Különleges, kombinált csomagolóeszközeink egyesítik magukban az eltérő anyagok legkiválóbb tulajdonságait, miközben segítik csökkenteni az egyes csomagolások tömegét. Ilyen például a fa és karton kombinációjából készült könnyített láda, amelynek súlya sokkalta kevesebb, mint egy hagyományos faládáé.

 

Csomagok felkészítése, dokumentációja

 

Tudjuk, hogy minden esetben a feladó felelőssége, hogy a szállítmány megfelelően fel legyen készítve a légi szállításra. Ebbe nem csak a minőségi anyagok és a szakszerű csomagolás tartozik bele, hanem az is, hogy a szállítmány megfeleljen a célország illetve a csomagküldő cégek által meghatározott speciális követelményeknek. A csomag visszaküldéséből eredő anyagi kár, az Ön cégét terheli, amennyiben az Ön cége a feladó.

Felkészítjük csomagját!

Teljes körűen felkészítjük csomagját

  • beleértve a kötelezően feltüntetendő jelöléseket, bárcákat, továbbá a csatolandó dokumentumokat, okmányokat is.
  • Olyan speciális követelményekkel is tisztában vagyunk, mint a veszélyes áruk légi szállítására vonatkozó IATA-DGR szabályzat.
  • Ilyen esetekben küldeményéhez a veszélyes áru szállítására vonatkozó kötelező nyilatkozatot is mellékeljük.

Extra szolgáltatásunk

Expressz csomagolás/átcsomagolás

Sürgős csomagolási gondjaira villámgyors megoldást kínálunk! 

A Strapa-pack telephelyére beszállított áruknak 3-5 órán belül csomagolást készítünk. Telephelyünk a Vecsési Airport Business Parktól mindössze 30 percre található, mely biztosítja a gördülékeny együttműködést a különböző szállítmányozó cégekkel. Igény szerint a kész csomagokat akár a reptérre is kiszállítjuk Önnek. 

Sérült, reptéren elutasított küldeményét pillanatok alatt, szakszerűen átcsomagoljuk.

A Strapa-Pack megoldást nyújt légi csomagolási problémáira, ha

A biztonság és a költséghatékonyság egyaránt fontos Önnek

korrekt áron, reális határidőkkel szeretné feladatait elvégeztetni

veszélyes árut szállíttatna, az IATA-DGR szabályzat betartása mellett

az időnként felmerülő "rohammunkákhoz" villámgyors segítségre van szüksége

egyedi csomagolási megoldásokat keres, profi tervezéssel és kivitelezéssel

maximális szakmai támogatást és körültekintést vár el csomagolási partnerétől

Galéria

Kapcsolat

 Homa Róbert

kereskedelmi vezető IATA szakértő

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 48 órán belül a megadott elérhetőségek valamelyikén.