Láda- és rögzítő elemek gyártása, raklapgyártás

Biztonságos tárolás és szállítás – Nagyméretű, értékes gépei, berendezései biztonságos tárolásához és szállításához a legtöbbesetben masszív, megfelelő méretű és kialakítású faládákra van szükség. Dunaharasztiban található, 1000m2-es ládaüzemünkben rövid határidővel tervezünk és kivitelezünk standard vagy faládákat, raklapokat és farögzítő elemeket

Minden igényt teljesítünk.

Az egyedi kialakítás mellett az egyedi mennyiség is garantált, az egy-két vagy akár több ezer darabos megrendeléseket egyaránt szívesen teljesítjük.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk.

Ládáinkat, rekeszeinket a leggyakrabban hagyományos fenyő fűrészáruból készítjük, de igény szerint OSB és rétegelt lemezzel is dolgozunk, egy- illetve többutas felhasználásra. Hőkezelt faanyagból készülő áruink az előírásoknak megfelelően, ISPM pecséttel kerülnek ellátásra.

Egyedi faládákat tervezünk.

Termékei paramétereinek és a szállítási módnak megfelelően teljesen egyedi különleges fogó- és záróelemekkel, merevítőkkel vagy élvédőkkel ellátott speciális faládákat is tervezünk és gyártunk. 

Szállítási és raktározási problémáira minőségi, testreszabott megoldásokat kínálunk.

Termékeink: 

  • Standard és egyedi méretű faládák
  • Rekeszek és farögzítő elemek
  • Raklapok
  • Hőkezelet faanyagból készült áruk
  • Speciális fogó- és záróelemekkel ellátott faládák
  • Merevítők és élvédők a biztonságos szállításért
  • Testreszabott megoldások a szállítási és raktározási problémákra

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »