Dobozgyártás

Masszív hullámpapír csomagolóanyagainkat a csomagolásokhoz, illetve egyedi megrendelésre is elkészítjük. Akár több ezer darabos tételről van szó, vagy egyedi dobozra lenne szüksége, készségesen állunk rendelkezésére!

Testreszabott megoldásokat kínálunk!

Ügyfeleink maradéktalan elégedettsége érdekében az áru és a szállítási mód jellegének és típusának megfelelően megtervezzük és kiválasztjuk az optimális csomagolóanyagot.

Strapabíró!

 Szállításra vagy tárolásra 3-5-7 rétegű alapanyagból készülő dobozaink megfelelő védelmet biztosítanak a szállítás során felmerülő kockázatok, illetve mechanikai behatásokkal szemben.

Sajátos igényei vannak?

Termékeink szabvány és egyedi méretben és kialakításban is elérhetőek. 900 m2-es, modern gépekkel felszerelt dobozüzemünkben különleges csomagolási megoldások kivitelezésére is van lehetőség.

Nem ismerünk lehetetlent!


Szokatlan formájú, törékeny, vagy éppen túlméretes termékeihez is gondosan megtervezzük, illetve legyártjuk a tökéletes csomagolóanyagot.

Dobozainkat az ország egész területén gyorsan, néhány munkanapon belül kiszállítjuk, helytakarékos, lapra hajtott kivitelben. 

Minden igényt megvalósítunk:

  • Egy vagy több ezer darabos megrendelést is teljesítünk, testre szabott megoldásokat kínálunk.
  • Szabvány méretű dobozok gyártásában állunk rendelkezésére!
  • Egyedi méretű dobozokat gyártunk, nagy fokú szakértelemmel és szívvel-lélekkel. A legoptimálisabb lehetőséget kínáljuk az áru típusa, szállítási módja és biztonsága szempontjából!
  • Különleges csomagolási megoldásokat is teljesítünk. Szokatlan formájú, törékeny vagy túlméretes termékeihez is megtaláljuk a tökéletes megoldást.

Szállítási információk:

  • Az ország egész területén kiszállítjuk.
  • Rövid, néhány munkanapos határidővel dolgozunk.
  • Megrendelése helytakarékos, lapraszerelt kivitelben érkezik a megadott címre.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes áru

Becsomagoljuk és felkészítjük veszélyes áruját a szállításra. Minősített csomagolás Kizárólag a hatóságok által bevizsgált, minősített csomagolóanyagokkal dolgozunk. A csomagoláson feltüntetjük a kötelező jelöléseket, bárcákat, kiegészítő címkéket. 

Elolvasom »

Nehézgép csomagolás és mozgatás

Ha több száz, vagy akár ezer kilogrammos gépeket szeretne becsomagolni, a mozgatásnál bizony komoly kihívásokkal találhatja szemben magát.  Személyi és tárgyi feltételek Elég egy apró

Elolvasom »