Gyártói csomagolás

Gyártói gyűjtőcsomagolás üzleti egységekre csomagolása

A gyártói nagyobb csomagokat kisebb, boltoknak, kiskereskedelmi egységeknek megfelelő méretre csomagoljuk.

Raklapra komissiózzuk a bolt, kiskereskedelmi egység igényének megfelelően és így adjuk át a kiszállítónak. 

Természetesen a fogyasztói egységcsomagokat és a fogyasztói gyűjtőcsomagokat nem bontjuk meg.

Veszélyes áruk csomagolása, szállítási előkészítése

Rendelkezünk azon szükséges szakemberekkel, akik irányításával folyik a csomagolás, illetve akik kiállítják a szükséges kísérő okmányokat. Saját gyártású, a hatóság által bevizsgált és minősített csomagolóeszközöket, csomagolási segédanyagokat, címkéket, bárcákat biztosítunk.

Csomagolási megoldásunk

A hozzánk beszállított áruknak dobozt vagy faládát gyártunk, és azok becsomagolását is elvégezzük.

Nagy kapacitású doboz- és ládaüzemünkben hatékonyan folyik a termelés. Kollégáink olyan magas szintű szakmai tudással és rutinnal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a villámgyors munkavégzést.

A szakszerű csomagolás kiemelten fontos az áruk épségben történő eljuttatása érdekében. Nem csak gyorsan, hanem pontosan és precízen is dolgozunk, az egyes szállítási módok követelményeinek 100%-osan eleget téve. Minőségi anyagainkkal és eszközeinkkel gondosan becsomagoljuk termékeit, a sérülések és szállítási károk kizárásával.

Expressz csomagolás

Ön is versenyt fut az idővel? Csomagolás expressz gyorsasággal, 3 órán belül, az általunk gyártott dobozokba, faládákba.

Sürgős rohammunka adódott? Szorítja a határidő? Ha villámgyors, ugyanakkor hatékony segítséget keres, akkor expressz csomagolási szolgáltatásunk a megoldás! Vállaljuk csomagküldő cégek részére az aznapi expressz csomagolást, akár 3 órán belül!

Kapcsolat

 Homa Róbert

kereskedelmi vezető IATA szakértő

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 48 órán belül a megadott elérhetőségek valamelyikén.