CSOMAGOLÓANYAGOK

Minőségi csomagolóanyagok széles választéka.

Saját gyártású hullámpapírdoboz, faláda, fóliazsák és kiegészítő anyagok.

Minden, amire csak szüksége lehet!

A csomagolóanyagok olyan változatosak, mint maguk a termékek.

Éppen ezért sokszor partnereink számára nehéz döntésnek bizonyulhat kiválasztani, melyik felelne meg leginkább elvárásaiknak.

Cégünk, a Strapa-Pack Kft. modern technológiával készülő, magas színvonalú csomagolóanyagokat forgalmaz. Széles kínálatunkból segítünk kiválasztani azokat a termékeket, melyek a legeredményesebb megoldást nyújtják csomagolási feladataira.

Tekintse meg termékeinket

Indikátorok: szállítást ellenőrző eszközök
Különböző indikátorokat, azaz szállítás ellenőrző eszközöket használunk az árukár megelőzésére, melyek jelzik a helytelen árukezelést a csomag útja alatt. Az indikátorok széles kínálata lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk partnereinknek. Ütésjelző, borulásjelző, nedvesség- és hőmérsékletjelző használatával jelentősen csökken a károk kockázata. Az indikátorok lehetővé teszik az árukárok keletkezési idejének és helyének behatárolását, továbbá felhívják a figyelmet a gondos és felelősségteljes árukezelésre.
Felfújható párnazsák a konténerben rögzítéshez

Működése igen egyszerű: kitölti a rakomány közötti réseket, így stabilizálja és megtámasztja a szállítmányt. Valamennyi szállítási mód esetén maximális védelmet nyújt az ütődésekkel és rázkódásokkal szemben. Cégünk vállalja csomagok, áruk konténerben való szakszerű rögzítését a szállítási károk elkerülése érdekében.
Ehhez olyan speciális technikákat és eszközöket alkalmazunk, mint a rögzítő hevederek, az ékelés, vagy a fent említett légpárnás térkitöltő használata.
Fóliák
Sztreccsfóliák kézi és gépi csomagoláshoz; egyedi méretű, zsákká hegeszthető PE fóliák, laminált (társított) fóliák, intercept és szálerősített, valamint vci fóliák tengeri szállításhoz; légpárnás, antisztatikus légpárnás, zsugor- és habfóliák a legkülönbözőbb csomagolási igényekhez. Fóliák konfekcionálását és feldolgozását vállaljuk.
Páramegkötők
A magas páratartalom olyan probléma, mellyel leginkább a tengeri fuvarozás során szembesülhetünk. A korrózió és a kicsapódott só akár a termék vagy gép működésképtelenségéhez, használhatatlanságához is vezethet. A páramegkötő tasakok magukba szívják a nedvességet, és kiemelt védelmet nyújtnak a külső környezeti behatásokkal szemben. Műszaki- és ipari termékek szállításánál nélkülözhetetlen kiegészítő.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőség

 Homa Róbert

kereskedelmi vezető
IATA szakértő

E-mail: robert.homa@strapa-pack.hu

Telefon: +36 70 619 4082

Elérhetőség

 Homa Róbert

kereskedelmi vezető
IATA szakértő

E-mail: robert.homa@strapa-pack.hu

Telefon: +36 70 619 4082

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 48 órán belül a megadott elérhetőségek valamelyikén.