ELKÉSZÜLT DOBOZÜZEMÜNK SAJÁT WEBOLDALA, AHOL RÉSZLETESEBBEN OLVASHAT DOBOZGYÁRTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL! WWW.STRAPA-DOBOZ.HU

2009-ben épített A Strapa-pack tulajdonában lévő dobozüzem 500 m2-es. Az üzemben nem csak a saját csomagolásainkhoz folyik dobozgyártás, hanem külön megrendelésre is a vevő igényeinek megfelelően, rövid határidővel, az 1-2 darabos megrendeléstől a több 100 darabos megrendelésekig. A gazdaságfejlesztési operatív program keretében cégünk a mikro és kisvállalkozások technológia fejlesztése című pályázatán támogatást nyert, így 2009-ben fejlesztettük dobozüzemünket és három darab új gépet vásároltunk. Az új gépeknek köszönhetően a dobozgyártás területén is kiváló minőséget tudunk garantálni, és rendkivűl rövid határidőt.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a dobozgyártás terén. Tervezéstől az egyedi mintakészítésig, a gyártáson keresztül a kiszállításig.

A legkülönfélébb dobozok gyártása folyik dobozüzemünkben:
Tetőfenék lapolt dobozok, tűzött és ragasztott kivitelben
Bélelt dobozok, polietilénnel bélelt dobozok
Kimetszett dobozok
Különleges dobozok - például hűtődoboz
Doboz tartozékok - vágott lap, fésűs rekeszték, tálcák
Papír betét, karton betét és egyéb kellékek

Egyedileg tervezett dobozok gyártását is vállaljuk!

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványnak megfelelően készülnek el a dobozok. Az általunk gyártott dobozokra egytől-egyig garantált minőséget vállalunk legyen szó kis darabszámú vagy akár több ezer doboz rendelése esetén. A nagyobb darabszámú rendelésekre esetén kérés szerint folyamatos lehívást biztosítunk.
Anyagminőség:
Minden esetben odafigyelünk az általunk gyártásra kerülő dobozoknál a magas minőségre. Ehhez 3-5-7 rétegű hullámpapír lemezt használunk.

Gépeink:
Professzionális gépeinknek köszönhetően a dobozüzem alkalmas nagy és óriás méretű dobozok gyártására. Legnagyobb gépünk 3m-es pályaszélességgel dolgozik. Hengerstanc gépünkkel könnyedén végezzük a dobozok metszését.
Szakembereink folyamatosan odafigyelnek a gépek tökéletes állapotára és annak karbantartására, ezzel kívánjuk biztosítani a magas és folyamatos minőséget.

Rendelje meg dobozgyártás szolgáltatásunkat, kérjen ajánlatot! KATTINTSON IDE!